Applelta suurin uudistus kotinäppäimeen iPhone 7:ssä?

Puhelinvertailu

Applelta suurin uudistus kotinäppäimeen iPhone 7:ssä?
Applen kotinäppäimen evoluutio on ollut varsin hidasta. Yhtiön älypuhelimen nappi on pysynyt samalla paikallaan liki samanlaisena kymmenen vuotta, mutta tulossa saattaa olla laitteen historian merkittävä muutos kotinäppäimeen.

Tähän mennessä suurimmat uudistukset kotinäppäimeen ovat liittyneet joko ulkonäköön, pinnoitteeseen tai sormenjälkilukijaan. Nyt vuotokuva esittelee väitetysti tulevaa kapasitiivista painiketta.

Mikäli kuvan esittämä nappi on totta, niin kyse olisi ensimmäisestä kosketusherkällä painikkeella varustetusta iPhone-mallista. Mikäli painike on täysin kapasitiivinen, niin laite avataan todennäköisesti samalla tavalla riippumatta käyttääkö sormenjälkilukijaa vai ei.

Lähteen mukaan napin toiminnallisuus muuttuu siten, että tuplakosketus avaa moniajon ja pitkä kosketus Sirin. Voi tosin olla, että vaikka painike ei varsinaisesti painu alas, niin siinä käytetään 3D Touchin kaltaista painetunnistusta.Android-puhelimissa kapasitiivisten nappien sijaan nykyisin käytetään usein näyttönappeja, jotka sulautuvat käyttöliittymään ja ovat kätevämmin kustomoitavissa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.