Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook yllätti: Palautti vuosia vanhan ominaisuuden Messengeriin

Manu Pitkänen

Facebook yllätti: Palautti vuosia vanhan ominaisuuden Messengeriin
Facebook on päättänyt ehkä hieman yllättäenkin lisätä Messenger-pikaviestipalveluunsa tuen SMS-tekstiviesteille, joten Messengerin kautta voi jatkossa käydä keskusteluita tekstiviestien muodossa niidenkin ihmisten kanssa, jotka eivät käytä Messengeriä.

Ominaisuus tosin rajoittuu vain Android-käyttäjiin, sillä Applen käyttöehdot eivät salli oletustekstiviestisovelluksen vaihtamista ja näin ollen Facebookin kädet ovat sidotut tämän asian suhteen. Android-käyttäjille SMS-viestien lähettäminen Messengerin kautta voi olla tuttu ominaisuus, sillä se oli käytettävissä aina vuoteen 2012 saakka. Tuolloin Facebook tosin totesi ominaisuuden olevan niin vähällä käytöllä, että päätti poistaa sen Messengeristä.

SMS-viestiketjut erottaa Messenger-viesteistä violetista tunnusväristä. Facebookin tavoitteena on ilmeisesti tehdä houkutella SMS-viestittelijät sovelluksen pariin ja tämän jälkeen yrittää käännyttää heidät hiljalleen Messenger-viesteihin. Kun Messengerin sisällä hakee yhteystietoa, tarjoaa sovellus ensimmäisenä keskustelukanavaksi juuri Messenger-viestejä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.