Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n myyntiarviot lupaavia, kaareva näyttö suosiossa

Puhelinvertailu

Galaxy S7:n myyntiarviot lupaavia, kaareva näyttö suosiossa
Samsung osui tällä kertaa liki napakymppiä Galaxy-sarjan lippulaivoillaan. Vaikka suuria muutoksia viime vuosista ei ole tapahtunut, niin laitteet ovat löytäneet ilmeisesti juuri oikeanlaisen muodon.

Korealaislähteen mukaan myyntiarviot ovat Galaxy S7:lle varsin positiiviset. Arvioiden mukaan Samsung myy vuoden toisen neljänneksen aikana n. 15 miljoonaa Galaxy S7 -puhelinta.
Erityisesti laitteen kalliimpi edge-malli on ollut suosiossa, joka tosin ei tarkoita, että marginaalit olisivat paremmat, koska kallimmaassa mallissa on myös kalliimpi kaareva näyttö. Todennäköisesti kuitenkin myös marginaalit ovat paremmat.

Puhelimet saapuivat myyntiin maaliskuun 10. päivä. Maaliskuun loppuun mennessä myytiin arviolta n. 10 miljoonaa Galaxy S7 -laitetta. Sekä ensimmäisen kuukauden että ensimmäisen täyden neljänneksen myyntiluvut ovat edellisvuoden Galaxy S6:tta parempia.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja