Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajan puhelimessa 16 megapikselin kamera – edessä

Puhelinvertailu

Kiinalaisvalmistajan puhelimessa 16 megapikselin kamera – edessä
Kiinalaisvalmistaja Vivoa ei tunneta Suomessa tai muissa länsimaissa kovinkaan laajalti, mutta yhtiö on jo vuosia ollut yksi suosituimmista älypuhelinvalmistajista Kiinassa.

Alkuvuodesta Vivo ohitti Xiaomin ja oli maailman viiden suosituimman älypuhelinvalmistajan joukossa ennen mm. Lenovoa ja HTC:ta. Nyt valmistajalta on paljastunut tuleva selfie-puhelin, joka tarjoaa varsin mukavan 16 megapikselin kameran pärstäkuville.

Yhtiö on oheisella kuvalla kiusoitellut tulevaa X7-mallia, josta kyseinen 16 megapikselin etukamera löytyy. Valitettavasti kuvasta puuttuu itse puhelin, joten juurikaan muuta siitä on vaikea sanoa. Vaikuttaa kuitenkin ääriviivojen perusteella siltä, että kyse on hieman yli 5 tuuman puhelimesta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.