Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Googlen lisätyn todellisuuden Tango

Puhelinvertailu

Videolla: Googlen lisätyn todellisuuden Tango
Googlen lisätty todellisuus ylennettiin projektinimestä viralliseksi Tango-toiminnallisuudeksi hiljattain Lenovon Tech World -tapahtumassa. Lenovo esitteli tilaisuudessa mm. markkinoiden ensimmäistä Tango-älypuhelinta, Phab 2 Pro:ta (kuvassa).

Google on jakanut tapahtumassa esitellyt videot myös YouTubessa. Videoissa laitteilla lisätty todellisuus muuntuu sekä informatiiviseksi sovellukseksi että peliksi. Kuten Tech Worldissä, niin videoissa esitellään pääosin sisustustyökalua, dinosaurussovellusta, dominopeliä, mutta nämä ovat tietysti vain jäävuoren huippu siinä vaiheessa, kun kehittäjät pääsevät laajemmin Tangoon käsiksi.
Pidemmittä puheitta, tässä videot:

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja