Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vihjaileeko Google-pomo seuraavan Androidin nimivalinnasta?

Manu Pitkänen

Vihjaileeko Google-pomo seuraavan Androidin nimivalinnasta?
Google kertoi I/O-kehittäjätapahtumassa, että se aikoo nimetä uusimman Android-version totutusta poikkeavalla tavalla: Internet-jätti tarjosi kaikille halukkaille mahdollisuuden ehdottaa ehdottaa N-alkuista nimeä Android N -versiolle.

Kyseessä ei ollut varsinainen kilpailu, vaan joukkoistettu tapa kerätä ehdotuksia käyttöjärjestelmän nimeksi. Keräsi mikä ehdotus tahansa eniten "ääniä", on lopullinen sana valinnan osalta kuitenkin Googlella.

Google on luvannut kertoa Android N:n lopullisen nimen tulevien viikkojen aikana, joten veikkauksia nimivalinnasta esitetään kiihtyvällä tahdilla. Yksi hyvä kandidaatti nimeksi olisi esimerkiksi suklaalevite Nutella. Googlella on KitKatin kautta kokemusta kaupallisten nimien käytöstä Androidin kanssa, joten tavaramerkit tuskin aiheuttavat ongelmia.

Androidin kehitystä johtava Hiroshi Lockheimer on lisäksi julkaissut Twitterissä useampia Nutella-viittauksilla varustettuja kuvia ja hän on tunnustautunut suklaalevitteen intohimoiseksi ystäväksi. Sattumaa tai ei, Lockheimer on myös KitKat-patukoiden ystävä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja