Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä uutta iOS 10:ssä? Tässä 50 muutosta, joista et kuullut

Puhelinvertailu

Mitä uutta iOS 10:ssä? Tässä 50 muutosta, joista et kuullut
Apple esitteli tämän viikon alkajaisiksi WWDC-tapahtumassa uuden iOS 10 -käyttöjärjestelmäversion. Tapahtumasta kuitenkin sai sellaisen vaikutuksen, että kovin paljon ei ole muuttunut – ainakaan pintapuolisesti.

Apple on kuitenkin tehnyt taas niska limassa töitä, kuten olettaa saattaa, ja taustalla on paljon uudistuksia. EverythingApplePro on julkaissut YouTubessa oheisen videon, jolla se kertoo peräti viisikymmentä muutosta, jotka saapuivat iOS 10:n myötä.

Videolla kerrotaan muun muassa uusista 3D Touch -lisäyksistä, kasvaneesta tallennustilasta, tulevasta tummasta moodista, Live Photos -kuvien muokkauksesta ja niin edelleen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.