Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta video, joka esittelee millaista 4K-jälkeä Galaxy S7 tekee parhaimmillaan

Puhelinvertailu

Samsungilta video, joka esittelee millaista 4K-jälkeä Galaxy S7 tekee parhaimmillaan
Samsung on julkaissut YouTubessa videon, jolla se esittelee lippulaivapuhelimensa kameran kyvykkyyttä. Galaxy S7 ja S7 edge sisältävät 12 megapikselin kameran, jolla kuvatusta 4K-videosta oheinen esittelyvideo koostuu.

Kuten näkyy, niin kuvanlaatu on huimaa. Mitään nykimistä ei myöskään tapahdu, joten ruudunpäivitys pysyy varmaankin melko lähellä 60 fps:n maksiminopeutta.

Luonnollisesti Samsung on varmasti käyttänyt kuvauksessa apuna lisälaitteita, joilla transitiot onnistuvat paremmin. Galaxy S7:n kuvanvakaaja toimii tosin myös loistavasti, joten jopa käsivaralla videosta saa erittäin sulavaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.