Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä X-sarjan uutuuksia, neljä uutta älypuhelinta

Matti Vähäkainu

LG:ltä X-sarjan uutuuksia, neljä uutta älypuhelinta
LG on esitellyt neljä uutta älypuhelinmallia, jotka kaikki sijoittuvat yhtiön X-älypuhelinsarjaan. X Power, X Mach, X Style ja X Max ovat tarkoitettu tarjoamaan hyvää hinta-laatusuhdetta ja erikoisia ominaisuuksia.

Myöhemmin tässä kuussa markkinoille valikoidusti saapuvat puhelimet tarjoavat yhtiön mukaan joitain G- ja V-sarjan huippulaitteiden ominaisuuksia. Jokaisessa puhelimessa on yksi uniikki ominaisuus, johon on erityisesti keskitytty.
X Power tarjoaa huippuluokan akkukestoa massiivisella 4100 milliampeeritunnin akulla, X Machissa erikoisuuksia ovat datasiirtonopeudet, suorituskyky ja QHD-näyttö, X Max on tietysti laitteista suurikokoisin ja X Style puolestaan luottaa näyttävyyteen ja ohuuteen.

Laitteista Power ja Style ovat edullisempia älypuhelimia, X Max puolestaan suuresta koostaan huolimatta todennäköisesti keskihintaluokkaa ja X Mach on puolestaan varustettu huippuluokan tehoilla ja siten varmaankin myös hinnalla.

X-sarjasta aiemmin jo löytyivät tuplakamerapuhelin X cam sekä kaksoisnäytöllä varustettu X screen. Alla kuvassa X Mach ja X Power.Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja