Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Note pian massatuotantoon, ensitilaajille entistä enemmän laitteita

1
Matti Vähäkainu

Uusi Note pian massatuotantoon, ensitilaajille entistä enemmän laitteita
Samsungilta odotetaan alkusyksystä uutta Galaxy Note -mallia. Huhuissa kyseisen mallin nimi on vaihdellut Note 6:n ja Note 7:n (tai Note7:n) välillä, joten edes nimestä tässä vaiheessa ei näytä olevan yhteisymmärrystä tai varmuutta, mutta julkaisun varmuudesta ollaan yhtä mieltä.

Galaxy Note on ollut huipputärkeä malli Samsungille ja se nosti juuri tämän malliston avulla itsensä markkinoiden tärkeimmäksi peluriksi suurikokoisemmissa puhelimissa. Vuosi on mennyt verrattain hyvin Samsungilta tähän mennessä, joten elokuun tapahtuman paineet ovat hieman pienemmät.

Samsung ei kuitenkaan lähde massatuotantoon varovaisesti, kertoo ET News. Uusien tietojen mukaan tuotanto alkaa ensi kuussa ja ensimmäiset erät laitetta ovat viime vuotista suuremmat. Yhtiö tuottaa heinäkuussa 2,5 miljoonaa uutta Note-laitetta ja elokuussa saman verran. Viime vuonna yhtiö tuotti puhelimia saman verran kolmessa kuukaudessa.

Laitteeseen odotetaan mm. edellisvuotista mallia suurempaa 5,8 tuuman QHD-kosketusnäyttöä, 6 gigatavua RAM-muistia, ensimmäistä kertaa Samsung-laitteessa USB Type-C -liitäntää sekä tietysti Note-malleista tuttua, uudistettua S Pen -kynää. Puhelimesta on vuotanut mm. mittakaavat, joiden perusteella oheisen kuvan 3D-mallit on tehty.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
torkki (vahvistamaton)

1

"Galaxy Note on ollut huipputärkeä malli Samsungille ja se nosti juuri tämän malliston avulla itsensä markkinoiden tärkeimmäksi peluriksi suurikokoisemmissa puhelimissa".

Olen kyllä täysin eri mieltä!

Reilun vuoden vanhaan malliin note 4:ään ei tule uutta Android 6.0 Marshmallow-päivitystä Suomessa. Jos malli (asiakkaat) olisivat tärkeitä Samsungille, päivitys varmasti tulisi!

Toisin sanoen, tulevaan Samsung Galaxy Note 7:ään ei tule uusia päivityksiä reilun vuoden kuluttua luurin ilmestymisestä. Jos vaihtaa luurin vuoden välein asia ei tietysti haittaa.

t. pettynyt sampan päivityspolitiikkaan!!!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja