Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Maailman tuottoisin suomalaiselokuva vaihtui: The Angry Birds Movie

Manu Pitkänen

Maailman tuottoisin suomalaiselokuva vaihtui: The Angry Birds Movie
Suomalaisen peliyhtiö Rovion ensimmäinen elokuva The Angry Birds Movie ei jäänyt vain avajaisviikonlopun kestäväksi hitiksi. Elokuva on kerännyt siinä määrin katsojia, että se on tällä hetkellä lipputuloilla mitattuna maailman 11. tuottoisin elokuva.

Helsingin Sanomien mukaan 328 miljoonan dollarin lipputulojen ansiosta vihaisista linnuista kertova elokuva on samalla maailman tuottoisin suomalaiselokuva. Se mikä tekee elokuvasta suomalaisen, on tietysti määrittelykysymys. Helsingin Sanomat vertaa The Angry Birds Movieta Renny Harlinin ohjaamaan Die Hard 2 – vain kuolleen ruumiini yli -elokuvaan, joka tuotti lipputuloja 250 miljoonaa dollaria (78 miljoonaa dollaria vähemmän kuin mitä Angry Birds -elokuva on tähän mennessä tuottanut).

Box Office Mojon tilastoinnin mukaan vajaa kolmannes Angry Birds -elokuvan lipputuloista olisi karttunut Yhdysvalloissa.Rovion näkökulmasta elokuvan tekeminen oli hieman riskaabelia, sillä yhtiön pelihahmot eivät ole enää niin kovassa nosteessa kuin muutama vuosi sitten, jolloin markkinoilla myytiin kaikenlaista "lintukrääsää". Lipputulojen valossa tuotanto onnistui hyvin ja voi olla, että se antaa lisää rohkeutta kehittää Angry Birds -pelisarjaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.