Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 3:n kestävyys testissä, laatu yllätti

Puhelinvertailu

OnePlus 3:n kestävyys testissä, laatu yllätti
Kiinalaisyhtiö OnePlus julkaisi hiljattain uuden lippulaivapuhelimensa. OnePlus 3 pystyy tekniikkansa puolesta laittamaan kampoihin huomattavasti kalliimmille kilpailijoille, mutta miten käy laatuvaikutelman ja kestävyyden kanssa?

Jerry Rig Everything on julkaissut YouTubessa videon, jolla testaa OnePlus 3:n kestävyyttä erilaisissa rääkeissä. Laitetta testataan terävillä esineillä, tulella ja raa'alla voimalla.
Kuten videosta käy ilmi, niin OnePlus ei ole mennyt sieltä missä aita on matalin, vaan kaikki osa-alueet ovat kunnossa. Pääosin laite selviytyi yhtä hyvin kuin kilpailijansa, mutta joillain osa-alueilla jopa paremmin. Lisäksi yksityiskohtien laatu yllätti, mm. kuulokeritilät ja napit ovat metallia ja siten kestävät hyvin naarmuuntumista.

Tämän videon jälkeen OnePlus 3:n tilanneet voivat huokaista helpotuksesta, että laite on rakenteensa puolestakin vähintäänkin 400 euron väärti.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja