>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta uusi ratkaisu Noten näyttöön, huikean suuri akku

Puhelinvertailu

Samsungilta uusi ratkaisu Noten näyttöön, huikean suuri akku
Samsung esittelee erittäin todennäköisesti uudet Galaxy Note -älypuhelimensa alkusyksystä. Tällä kertaa järjestysnumero loikkaa huhujen mukaan yhden pykälän yli ja ottaa kiinni Galaxy S -malliston. Uusimpien tietojen mukaan, tulevan Note 7:n muotoilussa on tehty edellisvuosista poikkeava ratkaisu.

Hollantilaissivuston mukaan Samsung on päättänyt keskittyä ainoastaan kaarevaan näyttöön Note 7 -mallissa. Näin Samsung tuottaisi vain suositumpaa näyttöversiota, jollainen on bongattu piirrustuksista, joista myös kuvan 3D-malli on tehty.

Samsung testasi kaarevaa näyttöä ensimmäistä kertaa kuluttajamarkkinoilla 2014 syksyllä Note Edge -mallissa, mutta tämän jälkeen kaarevuus on ollut Galaxy S -sarjan yksinoikeus. Note 7:n olisi siis ensimmäinen Note-laite, josta löytyy kahdelle sivulle kaartuva näyttö.

Viime vuonna Samsung julkaisi ainostaan tasaisella näytöllä varustetun Note-mallin ja mikäli halusi kaarevan näytön suuressa kokoluokassa, niin valinta täytyi kohdistaa Galaxy S6 edge+ -malliin. Note5-mallia ei edes tuotu markkinoille Euroopassa.Tasaisen näytön puute varmasti harmittaa monia, mutta Samsungin mukaan kaareva näyttö on ollut suositumpi mm. Galaxy S7 -mallissa, joten ei yllätys, että uutta ominaisuutta halutaan myydä entistä enemmän. Se myös erottaa yhtiön laitteita kilpailijoiden Android-puhelimista.

Huhujen mukaan Note 7 on lisäksi varustettu kuudella gigatavulla RAM-muistia, korkeammalle kellotetulla Exynos-piirillä, S7:stä tutulla huipputason 12 megapikselin kameralla, suurennetulla 4000 milliampeeritunnin akulla sekä ensi kertaa Samsungin puhelimissa USB Type-C -liitännällä. Akku on huhujen mukaan siis peräti kokonaisen 1000 milliampeerituntia suurempi.

Jäämme odottamaan elokuuta (tai kenties syyskuuta) ja Note 7:n (tai kenties Note 6:n) julkaisua.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.