>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple voi käyttää OLED-tekniikkaa jo ensi vuoden iPhoneissa

Manu Pitkänen

Apple voi käyttää OLED-tekniikkaa jo ensi vuoden iPhoneissa
Samsung aikoo kasvattaa OLED-näyttöpaneelien tuotantoa ensi vuonna jopa 50 prosentilla nykyisestä, kertoo Nikkei. Tuotantokapasiteetin noston taustalla on Applen tekemät tilaukset.

Apple on keskustellut Nikkein mukaan eri näyttövalmistajien kanssa OLED-paneelien tilaamisesta vuoden 2018 iPhone-mallistoa varten, mutta yhtiö vaikuttaisi olevan halukas siirtymään orgaaniseen näyttöteknologiaan ainakin osittain jo ensi vuonna. Tämä voisi tarkoittaa sitä, että esimerkiksi ensi vuoden 5,5-tuumaisessa Plus-mallissa voitaisiin käyttää OLED-näyttöä, mutta pienemmässä 4,7-tuumaisessa versiossa pysyttäisiin edelleen LCD-teknologiassa.

Samsungin lisäksi ainakin LG Display ja Japan Display aikovat investoida isolla kädellä OLED-näyttöpaneelien tuotantoon. Massatuotannon on tarkoitus alkaa vuoteen 2018 mennessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.