Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp ei riitä: imo ja Snapchat kasvattivat suosiota

Manu Pitkänen

WhatsApp ei riitä: imo ja Snapchat kasvattivat suosiota
Viestintään löytyy läjäpäin sovelluksia ja osa niistä on kasvanut yli miljardin käyttäjän kokoisiksi palveluiksi. WhatsApp tai Facebook Messenger eivät kuitenkaan riitä tyydyttämään ihmisten tarpeita, sillä itsestään tuhoutuvien viestien avulla suosioon nousseelle Snapchatillekin riittää käyttäjiä.

Mobiilisovellusten käyttöä sovelluskauppojen kautta analysoivan App Annien mukaan Snapchat oli maailmanlaajuisesti App Storen ladatuin sovellus. Sen taakse jäivät WhatsApp, Facebook ja useat Applen sovellukset. Kaikkein voimakkainta kasvu oli Snapchatin kotikonnuilla Yhdysvalloissa, jossa sillä on myös varsin mukavasti aktiivisia käyttäjiä: App Annien mukaan Snapchatilla on Yhdysvalloissa kuudenneksi eniten aktiivikäyttäjiä iPhone-omistajien keskuudessa.

Google Play -tilastoissa ehkä suurin yllätys löytyy lataustilastojen yhdeksänneltä sijalta: imo. Kyseessä on niin ikään pikaviestisovellus, mutta länsimaissa varsin tuntematon sellainen. Imo-sovelluksen nousun taustalla näyttäisi olevan WhatsAppin kolmen vuorokauden käyttöesto Brasiliassa, jonka takia brasilialaiset joutuivat asentamaan itselleen vaihtoehtoisen pikaviestisovelluksen. Jää nähtävksi jäivätkö brasilialaiset pysyvästi imon käyttäjiksi, vai hävisivätkö he palvelusta yhtä nopeasti kuin tulivatkin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.