Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nopeustesti paljastaa Samsungin uuden On7-puhelimen

Puhelinvertailu

Nopeustesti paljastaa Samsungin uuden On7-puhelimen
Vuosi 2016 on Samsungille numeron seitsemän vuosi. Loistavasti vastaanotettu Galaxy S7 on tietysti numeron ensimmäinen edustaja, mutta tulossa on lisää. Samsungilta odotetaan Note 7:ää, jonka lisäksi nyt on paljastunut Galaxy On7 -malli.

GFX Benchmark -suorituskykytestin tuloksista paljastuva On7 vahvistaa siis huhua, jonka mukaan Samsung jättää mallinumeroista kuutosen välistä tänä vuonna, jotta voisi tarjota yhtenäisemmän numeroinnin kautta Android-puhelinten.
Edullisen Galaxy On5 -mallin (kuvassa) seuraaja on testin perusteella varustettu 4,8 tuuman Full HD -näytöllä, joka tarkoittaisi epätyypillisesti edeltäjää pienempää näyttöä. Näytön resoluution kasvu on todennäköisempää, mutta nähtäväksi jää onko Samsung todella siirtymässä pienempään näyttöön. Sekään ei ole toki mahdottomuus.

Mikäli tiedot pitävät suorituskykypuolella paikkansa, niin edeltäjämallista suoritinydinten- ja RAM-muistikapasiteetti kasvaa tuplaksi. Kolmen gigatavun RAM-muistin ja kahdeksan suoritinytimen lisäksi tarjolla on myös tuplasti enemmän tallennustilaa (16 gigatavua). Kahdeksan megapikselin kamera vaihtuu vuodon mukaan 13 megapikselin kameraan, jossa megapikseleitä olisi Galaxy S7:ää enemmän, mutta laatua varmasti vähemmän.

Laitteen arvellaan saapuvan markkinoille alkusyksystä alle parin sadan euron hintaan.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja