Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Luottovuotaja vahvistaa: Nimi on Galaxy Note7, laitteessa iirisskanneri

Puhelinvertailu

Luottovuotaja vahvistaa: Nimi on Galaxy Note7, laitteessa iirisskanneri
Galaxy Note -sarjan uusin älypuhelin esitellään alkusyksystä ja monilta osin huhuissa ollaan oltu laitteen tekniikasta yhtä mieltä. Tekniikan sijaan nimestä puolestaan on oltu kahta eri vaihtoehtoa. Nyt toinen niistä vaikuttaa vahvistuneen.

Kenties mobiilimaailman luotetuin vuotaja Evan Blass (@evleaks) on esitellyt Twitterissä tulevan Galaxy Note -mallin nimen virallisella fontilla. Samsung jatkaa edellisvuoden tavoin vailla välilyöntiä, mutta hyppää kuutosversion yli suoraan seitsemään, kuten Galaxy S -mallistossa. Lisäksi Blass vahvisti Twitterissä, että laitteessa on iiristunnistin.
Laitteen virallinen nimi tulee siis Blassin mukaan olemaan Samsung Galaxy Note7. Laite on huhujen mukaan varustettu kuudella gigatavulla RAM-muistia, huippunopealla Exynos-piirillä, S7:stä tutulla 12 megapikselin kameralla, 4000 milliampeeritunnin akulla sekä ensi kertaa Samsungin puhelimissa USB Type-C -liitännällä. Näyttö on puolestaan edge-malleista tuttu kaareva AMOLED-näyttö.

Kuvassa: Vuotaneiden mittojen perusteella tehty epävirallinen 3d-malli.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja