Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft: Seuraava puhelin on innovatiivinen huippupuhelin

Puhelinvertailu

Microsoft: Seuraava puhelin on innovatiivinen huippupuhelin
Microsoftilla on ollut yhtälailla suosiota Windows Mobilen, Windows Phonen ja Windowsin älypuhelinten kanssa. Kaikki ovat epäonnistuneet, mutta Microsoft ei ole silti valmis luopumaan täysin puhelimista.

Nyt yhtiön Windowsin yrityspuolen pomo Kevin Gallo on kertonut, että seuraava puhelin tulee olemaan huippuinnovatiivinen. Gallon mukaan Microsoft pyrkii entistä enemmän keskittämään strategiaansa yritysasiakkaille, joille seuraava huippulaitekin on suunnattu.
Gallon hylkää edulliset laitteet ja kertoo, että entisen Nokian kaltainen pienen marginaalin laitteiden myynti ei ole Microsoftin ydinosaamista. Kenties tänä tuleva Surface-puhelin, mikäli sellainen tulee, on siis entisiä Windows-puhelimia vähemmän massamarkkinoille suunnattu.

Surface-laitteiden tavoin Gallo uskottelee, että tulossa on kategoriainnovoivia ja huipputason laitteita. Tämän lisäksi OEM-valmistajat täydentävät tarjontaa. Ei siis sinänsä mitään uutta Windows-puhelimien strategiaan.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja