Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTubeen uusi ominaisuus: Haastaa Periscopen

Manu Pitkänen

YouTubeen uusi ominaisuus: Haastaa Periscopen
Meerkat- ja Periscope-sovellukset tekivät suorista videolähetyksistä muoti-ilmiön mobiilikäyttäjien keskuudessa. Ilmiö on sen verran suuri, että myös YouTubekin on päättänyt kastaa varpaansa veteen.

YouTube lanseerasi videolähetykset kokeiluluontoisesti viiden tubettajan voimin ja aikoo aktivoida ominaisuuden hiljalleen kaikille käyttäjille. Lähetysten kuvaus ja niiden katsominen onnistuu suoraan YouTube-sovelluksen kautta eli sitä varten ei tarvitse ladata tarkoitusta varten luotua erillistä sovellusta.

Koska YouTube on maailman suurin nettivideopalvelu, on sen käytössä oleva infrastruktuurikin täysin eri tasolla kuin muilla videolähetyksiä tarjoavilla palveluilla. YouTube lupaakin sen lähetysten toimivan paljon sutjakkaammin kuin muilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.