Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Nexus-puhelimen tiedot vuotivat

Manu Pitkänen

Googlen Nexus-puhelimen tiedot vuotivat
Kesä on tyypillisesti ollut sitä aikaa kun tulevan syksyn uusista Nexus-laitteista alkaa tihkua tietoja. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus, sillä Android Police -sivuston luotettavaksi osoittautunut lähde on paljastanut millaista puhelinta HTC on kehittänyt Googlelle.

HTC:n on saanut vetovastuun Sailfish-koodinimellä kutsutun lNexus-laitteen kehityksen. Android Policen mukaan kyseessä on viisituumainen ja Full HD -näytöllä varustettu älypuhelin, jonka sisuksista löytyy neljä gigatavua keskusmuistia ja neliytiminen järjestelmäpiiri. Järjestelmäpiirin kehittäjää ei ole nimetty, mutta koska kyseessä on HTC, on melko turvallista veikata Qualcommin Snapdragon 820:tä.

Takaa löytyy 12 megapikselin kamera ja edessä on kahdeksan megapikselin kamera. USB-C-portti ja takakuoreen sijoitettu sormenjälkilukija kuuluvat myös varustukseen. Pääpiirteissään puhelin vaikuttaa siis varsin tyypilliseltä Android-lippulaivalta, mutta teknisistä tiedoista voi aina löytyä tietysti kiinnostavia yksityiskohtia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja