Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ei odota seuraavasta iPhonesta jymymenestystä – Tilaukset maltillisia

1
Manu Pitkänen

Apple ei odota seuraavasta iPhonesta jymymenestystä – Tilaukset maltillisia
Puolijohdepiirien kokoonpanopalveluita tarjoava ASE ei odota suurta liikevaihdon kasvua loppuvuodelle älypuhelinsektorilta. Yhtiön mukaan Apple on komponenttitilausten osalta muuttunut paljon varovaisemmaksi.

Applen varovaisuutta selittänee iPhonen heikentynyt myynti vuoden alussa. Lisäksi iPhone 7:n ei uskota eroavan nykyisestä mallistosta erityisen radikaalisti, mikä vähentänee kuluttajien kiinnostusta päivittää uusimpaan malliin. Tuotannon ylösajo uutta iPhonea varten on jo alkanut, joten komponenttiteollisuudessa tiedetään jo varsin hyvin millaiseen syksyyn Apple valmistautuu iPhonen osalta.

iPhone 7:n on huhuttu olevan aiempaa ohuempi, minkä lisäksi puhelimen takakuoren poikkisuuntaisista antennijuovista on hankkiuduttu eroon. Romukoppaan on joutumassa myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Vuoden 2017 iPhonesta odotetaan uudistusten osalta paljon suurempaa julkaisua. Puhelimen muotoilu voi uudistua kokonaan, minkä lisäksi Apple saattaa siirtyä ainakin osittain OLED-näyttöihin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Laittakaa uuteen iphoneen 2,5 millimetrin kuulokeliitäntä niin saadaan puhelimesta vielä ohuempi. Niin teki NOKIA aikoinaan laittoi puhelimiinsa 2,5 milllimetrin kuuloke liittimen😗

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja