Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google tuomassa vihdoin reittisuunnittelun Maps-sovellukseen

Matti Vähäkainu

Google tuomassa vihdoin reittisuunnittelun Maps-sovellukseen
Google on tuomassa Androidin Maps-sovelluksene erittäin odotettua päivitystä. Uusimmassa päivityksessä yhtiö tuo Google Mapsin mobiilisovellukseen paremman reittisuunnittelun, joka tarjoaa navigoinnin ilman turhaa säätöä.

Aiemmin palvelun mobiilisovelluksessa on pystynyt määrittämään yksinkertaisesti vain lähtö- ja kohdepaikan. Nyt verkkoselaimella käytettävästä työpöytäsovelluksesta tuttu usean kohteen reitti on mahdollista tehdä myös täysin mobiilisti, joka tietysti helpottaa erityisesti tien päällä.

Näin voi helposti tehdä monimutkaisempia reittejä, jonka avulla uutta päätepistettä ei tarvitse määrittää edelliseen päästessä, jos reitti ei ole yksinkertainen A:sta B:hen. Tiedot eivät kerro kuinka monta välietappia voi määrittää, mutta hyvä arvaus on, että samat kahdeksan (alku- ja loppupisteen lisäksi) mitä verkkoselaimella.

Uusi ominaisuus löytyy Android Policen mukaan ainakin versiosta 9.31, mutta sitä ei löydy edes siitä mikäli Google ei ole omissa palvelimissaan laittanut toimintoa päälle. Lisäksi päivityksen saapuminen riippuu mm. operaattorista, maasta ja valmistajasta, mutta ominaisuus on kuitenkin tulossa. Todennäköisesti pian.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja