Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotokuva vahvistaa Note7:n iirisskannerihuhuja

Puhelinvertailu

Vuotokuva vahvistaa Note7:n iirisskannerihuhuja
Samsungilta odotetaan parin kuukauden päästä uutta Galaxy Note -mallia. Internetissä leviävissä huhuissa on melko yhtenäisesti päädytty siihen tulokseen, että laite nimetään Galaxy Note7:ksi (Note6 -nimen sijaan), mutta mitä kaikkea laite pitää sisällään?

Huhujen mukaan laitteessa on hyvin pitkälti samanlainen takakamera kuin Galaxy S7:ssä, ja miksipä muuttamaan, kun kyse on markkinoiden johtavasta kännykkäkamerasta. Muut ominaisuudetkin ovat tietysti kohdallaan, kun kyse on Note-huippumallista, joten tarjolla on huippunopeaa Exynos-piiriä, mahdollisesti jopa 6 gigatavua RAM-muistia, QHD-resoluution näyttö ja niin edelleen.
Tulossa on kuitenkin myös yksi ominaisuus, jota Samsungin edellisistä älypuhelimista ei ole löytynyt. Kyse on iiristunnistimesta, joka skannaa silmän. Ominaisuushan löytyy Microsoftin viimevuotisista Lumia-huippumalleista, mutta muuten sitä ei ole liiemmin nähty markkinoilla.

Nyt uusi kuva OnLeaksiltä eli Steve Hemmerstofferilta vaikuttaa vahvistavan ominaisuuden. Kuvassa laitteen etupaneelin yläosassa on kaksi aiempaa suurempaa reikää, joihin todennäköisesti tunnistin sijoittuu.

Samsungilla on lienee myös jotain muuta kuin lukituksen avaus hihassa kyseiselle ominaisuudelle, sillä laitteessa on väitetysti myös sormenjälkilukija. On vaikea kuvitella, että iiristunnistin toimii kovinkaan paljon varmemmin tai nopeammin kuin Samsungin varsin hyvin toimivat sormenjälkilukijat.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja