Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein valtava puhletti paljastui, tältä se näyttää Galaxy Note5:n rinnalla

Puhelinvertailu

Huawein valtava puhletti paljastui, tältä se näyttää Galaxy Note5:n rinnalla
Huaweilta on saapumassa uusi älypuhelin, joka lähentelee tablettikokoluokkaa, paljastuu Kiinan televiranomaisen dokumenteista. Tietojen mukaan laitteen nimi on Huawei Honor V8 Max.

Kyse on todella Max-lisänimensä ansainneesta laitteesta, sillä siinä on valtava 6,6 tuuman kosketusnäyttö, joka saa esimerkiksi Galaxy Note -laitteet näyttämään pikkuruisilta. Kokoa on 178.8 x 90.9 x 7.2mm ja painoa hiukan yli 200 grammaa. Kokovertailuja Note5:n ja iPhone 6s:n kanssa alla.

Kuten sen markkinoilla olevassa pikkuveljessä, 5,7 tuumaisessa Honor V8:ssä, myös uutuuslaitteessa resoluution on 2560x1440 eli QHD. Normaalia V8:aa tosin myydään myös Full HD -näytöllä ja sitä tuskin tullaan näkemään, erityisesti, koska näyttö on niin suuri.

V8 Maxiin on lisäksi istutettu valtaisa 4400 milliampeeritunnin akku, joka antaa virtaa Huawein omalle Kirin 950 -piirille. Sisuksista löytyy myös mm. kolme gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa.


Tässä vaiheessa ei ole tietoa laitteen julkaisuaikataulusta tai hinnasta, joten jäämme odottamaan Huawein virallista esittelyä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja