Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiusoittelee Galaxy S7:n olympiaversiota videolla

Puhelinvertailu

Samsung kiusoittelee Galaxy S7:n olympiaversiota videolla
Rio 2016 on jo pian ovella ja tapahtumaan valmistaudutaan kovaa vauhtia tietysti urheilijoiden, mutta myös sponsoreiden kesken. Olympialaiset 5. elokuuta Rio de Janeirossa Brasiliassa ja yksi kisojen pääsponsoreista juhlistaa tapahtumaa uudella tuotteella vajaan kuukauden ennen olympialaisten alkua.

Näin voi päätellä Samsungin Saksan osaston uudesta kiusoitteluvideosta, jossa käytetään slogania "Ge7 ready!". Kyse on tietysti jo vuotokuvista paljastuneesta Galaxy S7:n olympialaisiin suunnitellusta erikoisversiosta, joka videon mukaan esitellään 7. heinäkuuta.

Tässä vaiheessa ei ole tietoa mistään erityisistä muutoksista normaaliin Galaxy S7:ään verrattuna, ja todennäköisesti ainakin tekniikka on hyvin pitkälti täysin samanlaista. Todennäköisesti laitteeseen on ladattu erilaisen ulkonäön lisäksi tukku kaikennäköistä oheissälää ja -sisältöä olympialaisia seuraavan huviksi ja hyödyksi.

Vielä emme myöskään tiedä paljonko laitteella on hintaa tai millainen saatavuus sillä on, joten jäämme odottamaan ensi torstaita ja virallista julkaisua.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja