Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Obama ja senaatti jättivät BlackBerryn, yhtiö kiistää huhut alasajosta

Puhelinvertailu

Obama ja senaatti jättivät BlackBerryn, yhtiö kiistää huhut alasajosta
Yhdysvaltain senaatista vuotanut muistio kertoi aiemmin tällä viikolla, että BlackBerryt poistuvat työntekijöiden käytöstä, koska yhtiöstä on ilmoitettu operaattoreille BlackBerry 10 -käyttöjärjestelmän lopettamisesta.

Tämän jälkeen BlackBerry on kiistänyt huhut ja vakuuttaa, ettei yhtiöstä ole koskaan lähetetty moisia tietoja operaattoreille. Muistiossa on väitetysti kerrottu yhdysvaltalaisoperaattori Verizonille ja AT&T:lle, että kaikkien BlackBerry 10 -laitteiden (ml. Q10, Z10, Z30, Passport ja Classic) tuotanto on lopetettu.

Yhtiöstä selvennetään, että Classic-mallin tuotanto on pysäytetty, mutta muuten BlackBerry 10 elää ja saa muun muassa ensi kuussa päivityksen. Lisäksi yhtiö panostaa myös Android-kehitykseen, vaikka oma käyttöjärjestelmä on edelleen markkinoilla. Senaatin seuraavista puhelimista ei ole vielä tietoa, kuten ei ole presidentti Obamankaan uudesta puhelimesta. Myös Obama vaihtoi pois BlackBerrystä hiljattain.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja