Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercell julkaisi päivityksen huippusuositulle Clash Royale -pelille

Manu Pitkänen

Supercell julkaisi päivityksen huippusuositulle Clash Royale -pelille
Supercell on julkaissut tänä keväänä App Storeen ja Google Playhin ilmestyneelle Clash Royale -korttipelille uuden päivityksen.

Päivitys sisältää pelihahmoihin liittyviä tasapainottavia muutoksia, joiden tarkoituksena on varmistaa, etteivät tietyt hahmot ole liian dominoivia suhteessa muihin kortteihin. Lisäksi Supercell on lisännyt peliin neljä uutta korttia: Bowlerin, The Login, Lumberjackin ja Ice Spirtin.

Bowler on Clash of Clans -pelistä tuttu peikkohahmo, joka työntää kohteita päin isoja kivenmurikoita ja hidastaa vastustajan etenemistä. Samankaltainen erityispiirre on myös pelikentän yli kieppuvassa The Log -pölkyssä. Lumberjackin erikoisuus on vuorostaan sen kantama Rage-taikajuoma, joka aktivoituu hahmon kuolemisen yhteydessä, jolloin loitsun vaikutuspiirissä olevat muut hahmot alkavat toimia normaalia aktiivisemmin.

Pelissä kahdeksanteen tasoon edistyneet pelaajat pääsevät päivityksen asentamisen jälkeen myös kokeilemaan uutta turnajaisominaisuutta. Turnajaisten ajatuksena on, että tietyllä alueella sijaitseva kaveriporukka voi mitellä toisiaan vastaan. Turnajaisten perustaminen maksaa timantteja ja voittaja saa hyvitykseksi turnajaisarkun, jonka sisältö määräytyy alkupanosten mukaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja