Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Halvimmassa iPhone-versiossa alkaa olla järkeä: Apple päivittää muistikapasiteetin

Manu Pitkänen

Halvimmassa iPhone-versiossa alkaa olla järkeä: Apple päivittää muistikapasiteetin
iPhone 6:n julkistamisen yhteydessä vuonna 2014 Apple teki rohkean päätöksen ja poisti puhelinmallistostaan kokonaan 32 gigatavun muistilla varustetut mallit. Päätös herätti paljon tunteita, sillä Applen koettiin pakottavan käytännössä ostamaan kalliimpi 64 gigatavun malli, koska 16 gigatavun version muisti ei riitä kovinkaan pitkälle.

Tulevana syksynä iPhoneaan päivittäville on kuitenkin luvassa iloinen uutinen: 16 gigatavun malli on nyt häviämässä kokonaan ja tilalle tulee 32 gigatavun perusversio. Asiasta kertoi Wall Street Journal, joka oli kuullut tiedoista sisäpiirilähteiltään. Samalla iPhonen suurimmaksi muistivaihtoehdoksi voi tulla 256 gigatavua.
Seuraavan iPhonen odotetaan olevan myös ohuempi ja kestävän paremmin kosteutta. Muotoiluun ei ole tulossa suurempia muutoksia, mutta kuulokeliitäntä ja takakuoren poikittaiset antennijuovat ovat häviämässä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja