Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus-päivityksen jakelu pysäytettiin, uusi päivitys tulossa

Puhelinvertailu

OnePlus-päivityksen jakelu pysäytettiin, uusi päivitys tulossa
OnePlus vastasi käyttäjien ja erityisesti testaajien kritiikkiin pikaisesta päivityksellä, jolla luvattiin mm. parempaa näytön kalibrointia ja muistinhallintaa. Päivityksessä on kuitenkin havaittu ongelma ja sen jakelu pysäytettiin.

Yhtiö kertoo nyt virallisella foorumillaan, että 3.2.0-päivityksen jakelu on pysäytetty ja sen korvaa pian versio 3.2.1. OnePlussan mukaan 3.2.1 tuo uusia parannuksia, joista ainoastaan SIM-korttien tunnistusongelma löytyy muutoslokista.

Ilmeisesti kyseessä oli joko merkittävä ongelma SIM-korttien kanssa tai sitten taustalla on jotain merkittävempiä ongelmia, joita ei listattu.

Tälläkin kertaa päivitys saapuu porrastetusti, joten sitä voi joutua odottamaan riippuen laitteesta/sijainnista ainakin muutamia päiviä.

Muutosloki v3.2.1:


Fixed some notification issues
Addressed SIM recognition issue
Enabled sRGB mode in developer options
Improved RAM management
Improved GPS performance
Enhanced audio playback quality
Updated custom icon packs
Improved camera quality/functionality
Fixed some issues in Gallery
Implemented latest Google security patches
Fixed bugs in Clock/Music apps


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja