Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esittelee Fast Charge -lisäakkua Galaxy S7:lle

PuhelinvertailuSamsung on julkaissut YouTubessa videon, jolla se esittelee uutta Fast Charge -lisäakkua Galaxy S7 -älypuhelimille. Helposti taskuun tai laukkuun mahtuva akku tarjoaa nimensä mukaisesti pikalatauksen.

Videolla akkua esitellään 10 minuutin latauksen tarjoamilla käyttömahdollisuuksilla. Samsungin mukaan 10 minuutin lataus tarjoaa esimerkiksi 80 minuuttia pikaviestittelyä, 40 minuuttia kuvausta, 90 minuuttia internet-selaamista ja 80 minuuttia pelaamista.

Samsung muistuttaa verkkosivullaan, että akku lataa nopeasti paitsi Galaxy S7:n niin myös itsensä.

Samsung Battery Pack tulee saataville 5100 ja 10200 mAh kapasiteetilla. Toistaiseksi ei ole tietoa kuinka paljon laitteen eri versiot maksavat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.