Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung nousi kuopasta: Paras kvartaali kahteen vuoteen

Manu Pitkänen

Samsung nousi kuopasta: Paras kvartaali kahteen vuoteen
Samsung on julkaissut huhti-kesäkuun tuloksen ohjeistuksen. Korealaisjätti odottaa kevään olleen tuloksen osalta paras kahteen vuoteen.

Liikevaihdon odotetaan olevan 50 biljoonaa wonia (39 miljardia euroa) ja liikevoitto noin 8,1 biljoonaa wonia (6,3 miljardia euroa). Samsung ei perinteiseen tapaan pureudu tämän tarkemmin kuluneen kvartaalin tulokseen, joten selityksiä lukujen taustalla oleviin tekijöihin joudutaan odottamaan varsinaiseen tulosjulkistukseen saakka. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että keväällä esitelty Galaxy S7 -mallisto on käynyt hyvin kaupaksi maailmalla.
Samsungin operatiivinen voitto yli kahdeksan biljoonan wonin rajan viimeksi vuoden 2014 ensimmäisellä kvartaalilla. Alimmillaan voitto kävi vuoden 2014 syksyllä 4,1 biljoonassa wonissa. Tärkein selittävä tekijän Samsungin tuloksen voimakkaassa heilumisessa on ollut heikosti sujunut älypuhelin kauppa. Samsung onnistui kuitenkin nyt parantamaan tulostaan selvästi, vaikka kasvuvauhti älypuhelinmarkkinasta onkin maailmanlaajuisesti alkanut hävitä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja