Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kertoi tulosarviot, yllättänyt itsensäkin

1
Matti Vähäkainu

Samsung kertoi tulosarviot, yllättänyt itsensäkin
Samsung on kertonut vuoden toisen neljänneksen ohjaavat tulosarviot, ja kuten odottaa saattaa, niin tarjolla on hyviä uutisia. Yllättävän hyvät uutiset nostivat eilen Samsungin kurssin nousuun.

Yhtiön uusien arvioiden mukaan liikevoitto tulee olemaan noin 7 miljardia dollaria (n. 6,3 miljardia euroa) ja siinä on viime vuotiseen ajanjaksoon kasvua jopa 17 prosenttia. Kyse on suurimmasta kasvuluvusta vuosiin Samsungille.

Plussamerkkinen kausi on selkeästi suureksi osaksi Galaxy S7 -lippulaivamallin ansiota, joka on onnistunut kampeamaan iPhonelta yllättävän hyvin osuuksia. Samsung ei odottanut tästä vuodesta läheskään näin hyvää ja piti pientä pudotusta jopa mahdollisena.

Applella onkin viimeisten neljännesten aikana ollut vaikeuksia ja iPhonen tulos on ollut historiallisessa laskussa. Tämä entisestään nostaa Samsungin onnistumisen arvoa, sillä erityisesti suurilla valmistajilla on vaikeuksia nostaa markkinaosuuksia. Hyvien myyntilukujen lisäksi Samsung on ilmeisesti tehnyt hyvää työtä myös tehostamisessa.


Apple kertoo toisen neljänneksen tuloksesta myöhemmin tässä kuussa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Lähde (vahvistamaton)

1

Olisko jotain lähdettä tuolle SGS7:n menestykselle vaiko vaan uutissaitin omia mutuiluja?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja