Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä ovat Samsungin uudet Galaxy J -laitteet

Puhelinvertailu

Tässä ovat Samsungin uudet Galaxy J -laitteet
Samsung on esitellyt jälleen uusia Galaxy-malleja, joskaan ne eivät ole saaneet aivan saman luokan parrasvaloja kuin vaikkapa Galaxy S -malliston huippulaitteet. Uudet laitteet sijoittuvat J-mallistoon ja ovat siis alemman keskihintaluokan laitteita.

Galaxy J2 (2016) on nimensä mukaisesti viimevuotisen Galaxy J2 -mallin seuraaja, joka on parempi lähes joka osa-alueella. Edullinen, hieman yli 100 euron puhelin on saanut nyt HD-kosketusnäytön, jonka kokokin on kasvanut viiteen tuumaan. Lisäksi tarjolla on nopeampi suoritin, parempi grafiikkapiiri, tarkemmat 8 ja 5 megapikselin kamerat, puolet enemmän muistia ja muhkeampi akku.

J2:n erikoisuutena on Smart Glow -rinkula kameran ympärillä, joka tiedottaa eri väreillä esimerkiksi saapuneista viesteistä, hälytyksistä tai muista ilmoituksista.

Galaxy J Max on puolestaan uusi malli, joka tuo näytön koon aivan uudelle tasolle. Tavallisesti seitsemän tuuman näytöt mielletään tableteiksi, mutta tämä laite toimii puhelimena ja sen mukana toimitetaan vieläpä Bluetooth-kuulokkeet. Kyseessä on siis aitoakin aidompi puhletti.J Maxissakin on HD-tason näyttö, 1,5 gigatavua RAM-muistia ja neliytiminen suoritin. Kamerat ovat 8 ja 2 megapikselisiä, tallennustilaa on 16 gigatavua ja akulla on kapasiteettia 4000 milliampeerituntia.

Suomeen saapumisesta ei ole vielä tietoa, mutta Intiassa laitteet saapuvat myyntiin tämän kuun aikana. Hintaa Galaxy J Maxilla on n. 180 euroa ja J2:lla noin 130 euroa.

Samsung Galaxy J2 (2016)


Samsung Galaxy J MaxPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja