AnTuTu listasi testatuimmat älypuhelinmallit, onko omasi listalla?

Puhelinvertailu

AnTuTu listasi testatuimmat älypuhelinmallit, onko omasi listalla?
Yksi mobiililaitteiden suosituimmista suorituskykytestejä tarjoavista sovelluskehittäjistä on esitellyt statistiikkaa suosituimmista laitteista. AnTuTun testejä käyttää miljoonat ihmiset, joten se tarjoaa hyvää näkövinkkeliä testatuimpiin puhelimiin.

Tietysti dataa ei voi suoraan rinnastaa markkinoiden suosituimpiin Android-puhelimiin, sillä joidenkin laitteiden käyttäjät ovat enemmän kiinnostuneet suorituskyvystä kuin toiset. Niinpä lista kertookin hyvin juuri laitteiden omistajien mieltymyksistä.

Kenties yllättävää on, että ykkösenä on varsin selkeästi Galaxy Note5, joka ei ole myynnissä edes koko maailmassa. Kärkikymmenikössä on lisäksi neljä muuta Samsungin puhelinta, kaksi Meizua, yksi LG ja yksi erikoisempi LeEco.

Saksan osalta lista on hieman tutumpi, mutta Samsungin ylivoima entistä suurempi. Samsungin laitteiden seurana on OnePlus sekä Oneplus 2, LG G3. Yhdysvalloissa puolestaan suosiota kasvattavat Nexus-laitteet, joita listalla on kolme.



Näinpä voisikin sanoa, että Samsung on testaajien suosiossa kaikkialla, Nexus-laitteet erityisesti Yhdysvalloissa, OnePlus Euroopassa ja kiinalaismerkit Kiinassa. Koreassa puolestaan listalla on "yllättäen" ainoastaan LG:tä ja Samsungia.

Data on kerätty kuluvan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.









Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.