Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

AnTuTu listasi testatuimmat älypuhelinmallit, onko omasi listalla?

Puhelinvertailu

AnTuTu listasi testatuimmat älypuhelinmallit, onko omasi listalla?
Yksi mobiililaitteiden suosituimmista suorituskykytestejä tarjoavista sovelluskehittäjistä on esitellyt statistiikkaa suosituimmista laitteista. AnTuTun testejä käyttää miljoonat ihmiset, joten se tarjoaa hyvää näkövinkkeliä testatuimpiin puhelimiin.

Tietysti dataa ei voi suoraan rinnastaa markkinoiden suosituimpiin Android-puhelimiin, sillä joidenkin laitteiden käyttäjät ovat enemmän kiinnostuneet suorituskyvystä kuin toiset. Niinpä lista kertookin hyvin juuri laitteiden omistajien mieltymyksistä.

Kenties yllättävää on, että ykkösenä on varsin selkeästi Galaxy Note5, joka ei ole myynnissä edes koko maailmassa. Kärkikymmenikössä on lisäksi neljä muuta Samsungin puhelinta, kaksi Meizua, yksi LG ja yksi erikoisempi LeEco.

Saksan osalta lista on hieman tutumpi, mutta Samsungin ylivoima entistä suurempi. Samsungin laitteiden seurana on OnePlus sekä Oneplus 2, LG G3. Yhdysvalloissa puolestaan suosiota kasvattavat Nexus-laitteet, joita listalla on kolme.Näinpä voisikin sanoa, että Samsung on testaajien suosiossa kaikkialla, Nexus-laitteet erityisesti Yhdysvalloissa, OnePlus Euroopassa ja kiinalaismerkit Kiinassa. Koreassa puolestaan listalla on "yllättäen" ainoastaan LG:tä ja Samsungia.

Data on kerätty kuluvan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja