Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Miten myy modulaarinen huippupuhelin? No ei hyvin...

1
Puhelinvertailu

Miten myy modulaarinen huippupuhelin? No ei hyvin...
LG otti tänä vuonna merkittäviä riskejä esitellessään uuden huippupuhelimensa. G5-malli toi mukanaan modulaarisen ja muillakin erikoisilla valinnoilla varustetun mallin. Nähtäväksi jäi kuinka kuluttajat ottaisivat vastaan innovatiivisemman älypuhelimen.

Nyt hieman yli neljä kuukautta esittelyn jälkeen tiedämme hieman enemmän G5:n suosiosta. Vaikka potentiaalia hampaisiin asti varustellulla LG G5:llä varmasti oli, niin tulokset eivät ole olleet mairittelevia. Korealaisen Aju Business Dailyn mukaan LG:n toimitukset eivät ole pysyneet tavoitteessa.

DigiTimes raportoi, että luvut koko yhtiön älypuhelinmyynnille arvioidaan n. 15 miljoonaan 16,5 miljoonan ennusteiden sijaan. Tämä johtuu pitkälti juuri G5:n heikosta menestyksestä, jonka odotetaan jäävän selkeästi tavoitteesta.

G5-mallin koko vuoden myynti saattaa lukujen perusteella olla jopa alle puolet odotetusta 12 miljoonan kappaleen myynnistä. G5:n toisen neljänneksen myynnin odotetaan jäävän n. 2,5 miljoonaan laitteeseen ennustetun 3-3,5 miljoonan laitteen sijaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jaakopson (vahvistamaton)

1

No eipä ole ihme. Sen verran ruman näköinen pujrlin tuo g5. Ajattelin ostaa lg g5 mutta täytyy odottaa ensi vuonna esiteltävää g6

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja