Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus vastasi heikkoon puntaan uudella hinnalla

Puhelinvertailu

OnePlus vastasi heikkoon puntaan uudella hinnalla
OnePlus on uudistanut hintaansa Isossa-Britanniassa, kuten se ennakoi viime viikolla. Saarivaltakunnan mahdollisen EU-eron johdosta punnan arvo on heilahtanut melkoisesti alaspäin.

Pääosin tuotteiden hinnat ovat varmasti pysyneet älypuhelinkaupan osalta ennallaan, mutta kuten OnePlus osoittaa niin joitain hieman suurempia hintoja voidaan jatkossakin nähdä riippuen punnan jatkosta.

Heikko punta on tarkoittanut sitä, että pienempiin älypuhelinvalmistajiin kuuluva OnePlus on joutunut hieman korottamaan uusimman huippumallinsa hintaa. 20 punnan korotus tuo OnePlus 3:n hinnan 329 puntaan, joka on tällä hetkellä noin 386 euroa. Euromaissa hinta laitteella on 399.

OnePlus työskentelee puhelinvalmistuksessaa varsin pienellä marginaalilla, toisin kuin muut valmistajat huippupuhelimiensa osalta. Tässäpä juuri syy OnePlussan kilpailukykyisiin hintoihin, ja samalla syy hinnan muutokseen. Edelleenkään laite ei siis ole kallis Isossa-Britanniassa, edes eurooppalaisella mittarilla, vaikka se ei aivan pääsekään enää Yhdysvaltojen 399 dollarin edullisuuteen.


Laitteen hintaa ei ole muutettu muissa Euroopan maissa, joissa ei ole käytössä euro.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja