Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp lopettaa toimimisen vanhemmilla Nokian älypuhelimilla

Puhelinvertailu

WhatsApp lopettaa toimimisen vanhemmilla Nokian älypuhelimilla
Maailman suosituin pikaviestisovellus WhatsApp on syystä noussut kansan suosioon niin idässä kuin länneessä. Sillä on ollut vuosien saatossa monta etua kilpailijoihinsa nähden, joista yksi on ollut erittäin vahva alustatuki.

WhatsApp tukee tietysti iOS:ää ja Androidia, mutta myös Windows Phonea, BlackBerryä ja jopa Symbiania. Näistä jälkimmäinen on ilmeisesti kuitenkin tippumassa pois tuettujen alustojen joukosta.
AAS:n lukijan lähettämän kuvan mukaan WhatsApp lopettaa toimintansa Symbian-alustalla. Tähän lukeutuu monia Nokian älypuhelimia (5800 XpressMusic, 808 PureView, N8...), joita myytiin aina vuoteen 2013 saakka.

Onneksi siirtymäaikaa on vielä varsin mukavasti, sillä tekstin mukaan palvelu toimii vielä vuoden loppuu asti. Ehkäpä siihen mennessä on aika antaa hyvästit vanhalle Symbian-puhelimelle.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja