Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä Applen iPhone 7 tulee näyttämään

Manu Pitkänen

Tältä Applen iPhone 7 tulee näyttämään
Heinäkuu on mobiililaitteiden harrastajien kalenterissa sitä aikaa, kun Apple aloittaa syksyllä esiteltävien iPhone-mallien tuotannon ylösajon. Tämän seurauksena myös tietoja tulevasta laitteesta alkaa tihkua verkkoon hallitsemattomalla tavalla.

Tämäkään vuosi ei ole poikkeus ja ranskalainen mobiililaitteisiin keskittyvä Nowhereelse.fr-blogi on julkaissut kuvan iPhone 7:ksi väitetyn puhelimen alumiinisesta rungosta. Kuvia vastaavanlaisista kuorista on julkaistu jo aiemminkin useita, joten kyseessä voi olla täysin aidon laitteen kuori tai sitten samasta lähteestä peräisin oleva väärennös, joka on vain valmistettu vanhojen huhujen perusteella.

Kuvassa näkyy selvästi siistityt antennijuovat, jotka eivät enää kulje takakuoren poikki, vaan jäljelle on jäänyt vain puhelimen yläosan ja pohjan kautta kiertävät osat. Takakuori on näin ollen siistimmän ja yhtenäisemmän näköinen kuin iPhone 6:ssa ja iPhone 6s:ssä. Kuvassa näkyy myös aiempaa selvästi suurempi aukko kameramoduulia varten. Suurennettu aukko voi olla merkki merkittävästä päivityksestä iPhonen kameraan. Huhujen mukaan iPhone 7 Plussaan voisi olla tulossa kahdesta kamerakennosta koostuva kamerajärjestelmä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja