Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple kuvaa oman tosi-TV-sarjan: Haku käynnistyi

Manu Pitkänen

Apple kuvaa oman tosi-TV-sarjan: Haku käynnistyi
Keväällä Apple kertoi kuvaavansa uuden tosi-TV-ohjelman, jossa ei pariteta tavallisia ihmisiä tai itketä muusikoiden kokemuksille, vaan esitellään sovelluskehittäjien työtä. Osallistujien haku Planet of the Apps -ohjelmaan on nyt alkanut.

Ehtona ohjelmaan pääsemiselle on, että syksyyn mennessä sovelluskehittäjällä on käsissään toimintakykyinen ja Applen käyttöjärjestelmällä toimiva sovellus. Ohjelma voi olla kehitetty iOS:lle, macOS:lle, tvOS:lle tai watchOS:lle. Ehdokkailla ei tarvitse olla Yhdysvaltain kansallisuutta, mutta sovelluskehittäjien on oleskeltava laillisesti maassa.

Sarja kuvataan Los Angelesissa ja valittujen kehittäjien on pystyttävä tarvittaessa irrottautumaan töistä kuvausten ajaksi. Kuvauksiin valitaan yhteensä sata sovelluskehittäjää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja