Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ovatko tässä iPhonen huhutut Lightning-kuulokkeet?

Puhelinvertailu

Ovatko tässä iPhonen huhutut Lightning-kuulokkeet?
Apple esittelee syksyllä uuden iPhone 7 -mallin ja koska kyseessä on suurempi päivitys, niin myös uusia ominaisuuksia odotetaan. Tällä hetkellä vaikuttaa, että mahdollisia isompia uudistuksia iPhone 6s:ään nähden ovat mm. suurempi kamera sekä perinteisen kuulokeliittimen poistuminen.

Nyt jälkimmäisestä on vuotanut hieman lisätodisteita, kun uusi kuva esittelee väitetysti tulevia Applen EarPods-kuulokkeita. Kuulokkeiden liitin on kuvassa mallia Lightning eikä siis 3,5 mm kuulokeliitin, kuten ennen.
Väitetysti Apple on päättänyt poistaa 3,5 mm kuulokeliittimen, jotta on saanut viilattua puhelimen paksuudesta millejä. Apple olisi ensimmäisten joukossa poistamassa kyseistä liitintä, mutta cupertinolaisjätti on aiemminkin heittänyt vesilintua tutuilla ominaisuuksilla (mm. DVD-asema tietokoneissa). Motorola tosin esitteli hiljattain puhelimen, jossa kuulokeliittimenä toimii latausliitäntä – tosin sen tapauksessa kyse on USB Type-C:stä.

Huhut ovat tähän asti olleet kuitenkin keskenään ristiriidassa liittimien suhteen, joten mitään varmaa ei voida sanoa. Kuvassa voi olla helposti kyse myös kuvamanipulaatiosta tai jopa väärennetystä laittesta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja