Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon Gon saatavuus laajeni

Puhelinvertailu

Pokémon Gon saatavuus laajeni
Suosittua Pokémon Go -peliä ei ole vielä julkaistu Suomessa, mutta uusimpien tietojen mukaan siihen ei välttämättä ole enää pitkä aika.

Peli on tänään julkaistu Italiassa, Portugalissa ja Espanjassa. Aiemmin se on ollut saatavilla Euroopassa sekä Saksassa että Isossa-Britanniassa.

Pelin voi Suomessa asentaa sovelluskauppojen ulkopuolelta epävirallisesti apk-tiedostona, mutta lataamiseen sisältyy tietoturvallisuusriski.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja