Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suosittu halppispuhelin Moto E päivittyi uuteen versioon

Manu Pitkänen

Suosittu halppispuhelin Moto E päivittyi uuteen versioon
Moto E on ollut haluttu puhelin niiden ihmisten keskuudessa, jotka haluavat mahdollisimman halvan ja arvostavat korkealle kevyesti kustomoitua käyttöjärjestelmää. Nyt Motorolan puhelinliiketoiminnan ostanut Lenovo on esitellyt laitteesta kolmannen sukupolven version.

Moto E3 -nimellä kulkeva puhelin on säilyttänyt tyylikkään ulkokuorensa, mutta näytön koko on kasvanut 4,5 tuumasta viiteen tuumaan. Android 6 -puhelimen suorittimessa on neljä ydintä ja keskusmuistia löytyy gigatavun edestä. Kamera on päivitetty kahdeksan megapikselin kennoon. Tallennusmuistia kahdeksan gigatavua, mutta jos tarvetta on, niin muistia voi lisätä microSD-korttipaikan avulla.

Puhelin tulee myyntiin Britanniassa syksyllä 99 punnan hintaan (noin 120 euroa).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.