Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Galaxy Note saapuu yllättäen myyntiin aivan pian?

Puhelinvertailu

Uusi Galaxy Note saapuu yllättäen myyntiin aivan pian?
Samsungin seuraavan Note-huippupuhelimen julkaisu lähestyy vauhdilla ja pian käsillä on uusi markkinoiden ykköspuhletti. Samsung tulee julkaisemaan laitteen jo 2. elokuuta, joka on aiemmin kuin arvelimme. Nyt huhut kertovat lisäksi, että kauppoihin saapumista ei tarvitse odottaa kauaa.

Itseasiassa, jos huhuja on uskominen, niin laite, jota kutsutaan tällä hetkellä nimellä Galaxy Note7, saapuu myyntiin heti julkaisun yhteydessä. Lähteen mukaan tämä mahdollistaa yhtiölle promootion olympialaisten yhteydessä, jotka alkavat 5. päivä ensi kuuta. Samsung on tietysti olympialaisten virallinen sponsori.

Tässä vaiheessa ei tietysti voida sanoa millaisia määriä Samsung on onnistunut valmistamaan heti julkaisuun, jos näin todella tapahtuu. Laitteen julkaisuun on aikaa enää alle kolme viikkoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.