Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Klooneista tunnettu kiinalaisvalmistaja esitteli uuden ykköspuhelimensa

Matti Vähäkainu

Klooneista tunnettu kiinalaisvalmistaja esitteli uuden ykköspuhelimensa
Kiinalaisvalmistaja Meizu on tunnettu erityisen paljon iPhonea muistuttavista puhelimista, jotka ovat ajoittain vaikuttaneet yksityiskohtaisilta klooneilta. Erityisesti yhtiön suosituin MX-puhelinmallisto on ottanut vaikutteita Yhdysvaltain Cupertinosta. Nyt Meizu on esitellyt uuden MX-mallin, joka sekin muistuttaa kyllä kovasti yhdysvaltalaisjätin laitteita.

Meizu MX6 on siis yhtiön uusin kärkimalli, joka tarjoaa huippupuhelimen tekniikkaa halvemmassa paketissa. MX6 on varustettu 5,5-tuumaisella Full HD -näytöllä, MediaTekin Helio X20 -järjestelmäpiirillä ja 12 megapikselin kameralla. Kyse ei ole valmistajan parhaiten varustellusta puhelimesta, mutta todennäköisesti tulee olemaan jälleen suosituin sellainen.

Ulkonäkönsä puolesta laite toki muistuttaa kovasti iPhonea, mutta mitkäpä nykypuhelimista ei muistuttaisi toisiaan. Erityismainintana on osoitettava antenniviivojen kaartuminen, jollaista odotetaan myös tulevasta iPhonesta. Kokonsa puolesta MX6 on lähempänä iPhonen Plus-mallia.


MX6:n myynti alkaa Aasiassa tämän kuun lopulla ja hintaa puhelimella on Kiinassa n. 270 euroa. Tietoa Eurooppaan saapumisesta ei valitettavasti tässä vaiheessa ole.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja