Xiaomin vahvisti uuden Redmi Pron julkaisun

Puhelinvertailu

Xiaomin vahvisti uuden Redmi Pron julkaisun
Vielä viime vuoden lopulla maailman viiden eniten myyvän älypuhelinvalmistajan joukkoon mahtunut Xiaomi on julkaisemassa uutta älypuhelinta. Kiinalaisvalmistaja on vahvistanut, että uusi Redmi Pro esitellään heinäkuun 27. päivä.

Aiemmista huhuista poiketen Xiaomin esittelytilaisuudessa ei siis nähdä uutta Redmi Note 4 -laitetta vaan tilan valtaa Redmi Pro. Lisäksi paljastus kertoo, että tulossa on myös jokin pienempi julkistus, jolla viitataan todennäköisesti pienempikokoiseen älypuhelinmalliin.

Tämäkään on tuskin Redmi Note 4, sillä siihen odotetaan vähintään 5,5 tuuman kosketusnäyttöä. Vahvistetun Redmi Pro:n tekniikasta ei ole valitettavasti vielä kovin vakuuttavia tietoja, mutta GSMArenan mukaan kyse voisi olla MediaTekin Helio X25 -piirillä ja neljän gigan RAM-muistilla varustetusta puhelimesta, joka kävi läpi GeekBench-testin viime viikolla.

Kyse on todennäköisesti huippuedullisen Redmi 3:n (kuvassa) isovelimallista, jonka hinta on huippupuhelimia ja jopa keskihintaluokan malleja selkeästi pienempi, mutta tarjoaa tekniikassa ylemmän keskiluokan tarpeet. Nähtäväksi jää, miten se sijoittuu Mi 5 -huippumallia vastaan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.