>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 7:n julkaisupäivä paljastui

Manu Pitkänen

iPhone 7:n julkaisupäivä paljastui
Lukuisista älypuhelinvuodoista tunnettu Evan Blass (@evleaks) kertoo Twitterissä tiedoista, joiden mukaan Apple aikoisi julkaista uuden iPhonen viikolla 37 eli syyskuun 12. päivänä alkavalla viikolla.

Blassin mukaan puhelin tulisi tuolloin kauppojen hyllyille eli kyseessä ei ole puhelimen esittelytilaisuuden ajankohta. Hän täsmensi jälkikäteen myös, että puhelin tulisi saataville 16. syyskuuta, mikä noudattaa Applelle tyypillistä kaavaa aloittaa myynti juuri ennen viikonloppua.

Yleensä uusin iPhone tulee myyntiin reilu viikko sen jälkeen kun puhelin on esitelty – tänä aikana kriitikot pääsevät testilaitteisiin käsiin ja julkaisevat arvostelut laitteesta. Viime vuonna tosin esittelyn ja julkaisun välinen aikaikkuna venähti pidemmäksi. Tänä vuonna Apple halunnee "iPhone 7:n" mahdollisimman nopeasti markkinoille, koska se kohentaisi mukavasti kolmannen heinä-syyskuun tulosta. iPhonen räjähdysmäinen myynti on laskenut tämän vuoden aikana hienoiseksi laskuksi, mikä on näkynyt myös yhtiön osakkeen hinnassa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.