>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy Note 7:n iiris-skannerin tiedot paljastuivat

Manu Pitkänen

Samsung Galaxy Note 7:n iiris-skannerin tiedot paljastuivat
Syystä tai toisesta Samsung kokee iiris-skannerin olevan puhelimissa niin kätevä biometrisen tunnistautumisen muoto, että se on päättänyt lisätä sellaisen 2. elokuuta esiteltävään Galaxy Note 7 -älypuhelimeen. Samsungin lippulaivapuhelimissa on totuttu näkemään tähän asti sormenjälkilukijoita.

Iiris-skanneri ei ole aivan uusi asia älypuhelimissa, sillä sellainen löytyi jo viime vuoden lopulla myyntiin tulleista Lumia 950 -puhelimista. Android Authorityn vuotamien tietojen mukaan Samsungin implementaatiokin kärsii rajoitteista: skannerin asetustietojen mukaan tunnistautuminen ei välttämättä toimi oikein jos päässä on piilolinssit, silmälasit tai silmät ovat turvonneet. Ympäristön valaistuskin on oltava sopiva. Tunnistautuminen ei toimi pimeässä tai hämärässä, kuten ei myöskään kirkkaassa auringonpaisteessakaan.

Android Authority julkaisi ruutukaappauksen myös Galaxy Note 7:n S Pen -kynän Air Command -valikosta, joka on saanut yhden uuden asetuksen: Glance. Sen avulla käyttäjä voi rajata näytöltä haluamansa alueen ja nauhoittaa siitä lyhyen GIF-pätkän. Sovellusten ikoneihin ja käyttöliittymiin on tullut myös pienimuotoisia päivityksiä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.