Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Cyanogenin perustaja kiistää tiedot: CyanogenModin kehitys jatkuu

Manu Pitkänen

Cyanogenin perustaja kiistää tiedot: CyanogenModin kehitys jatkuu
CyanogenModin alkuperäinen kehittäjä Steve Kondik kumoaa tuoreessa blogikirjoituksessa mediassa liikkuneet tiedot, joiden mukaan kaupallista liiketoimintaa harjoittava Cyanogen-yhtiö olisi hylkäämässä CyanogenModia ja hakisi uutta kasvua sovelluskehityksen parissa.

Kondikin mukaan CyanogenModin asemaan ei ole tulossa mitään muutoksia, mutta yhtiöltä on kuitenkin luvassa lähiaikoina jotakin uutisia. Re/code- ja Android Police -verkkosivustot uutisoivat viime viikolla tiedoista, joiden mukaan Cyanogen olisi irtisanomassa merkittävän määrän henkilöstöä. Irtisanomisten kerrottiin vaikuttavan erityisesti Cyanogenin avoimen lähdekoodin hankkeiden kehitykseen.

Mediatietojen mukaan Cyanogen olisi ottamassa käyttöön uudistettua strategiaa operatiivisen johtajan Lior Talin johdolla. Erään lähteen mukaan uuteen strategiaan kuuluisi käyttöjärjestelmäkehityksestä siirtyminen sovelluskehitykseen. Steve Kondikin ja toimitusjohtaja Kirt McMaster ovat kuitenkin kumonneet tiedot sovelluskehittäjäksi ryhtymisestä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.