>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone-puhelimien myynti laskee – Kiinassa suurin romahdus

Manu Pitkänen

iPhone-puhelimien myynti laskee – Kiinassa suurin romahdus
Apple on julkaissut huhti-kesäkuun osavuosituloksensa. Yhtiön tulos oli odotetusti heikompi kuin vuosi sitten samaan aikaan, mutta se oli kuitenkin parempi kuin mitä yhtiö ennakoi keväällä.

Huhti-kesäkuun aikana Apple sai myytyä 40,4 miljoonaa älypuhelinta, kun vuotta aiemmin kappalemääräinen myynti oli seitsemän miljoonan puhelimen verran korkeampi. Odotettua parempaa tulosta selittää Applen mukaan halvemman hintaluokan iPhone SE -puhelimen onnistunut lanseeraus. Myös iPadien kappalemääräinen myynti putosi, mutta tablettien kerryttämä liikevaihto kasvoi samaan aikaan. Apple on siis saanut ohjattua kuluttajia ostamaan kalliimman hintaluokan malleja.

Apple on tämän vuoden ajan puhunut paljon sen palveluliiketoiminnasta ja se paisuikin alkukesän aikana 900 miljoonaa dollaria suuremmaksi kuin vuosi sitten. Palveluliiketoimintoihin kuuluu muun muassa Applen verkkopalvelut, kuten App Store ja musiikkipalvelu Apple Music.IT-jätin bisnes kutistui Japania lukuun ottamatta kaikilla markkina-alueilla. Suurin pudotus nähtiin Kiinan alueella, jossa bisneksestä katosi kolmannes.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.