Galaxy Note 7:n tiedot vuotivat nettiin

Manu Pitkänen

Galaxy Note 7:n tiedot vuotivat nettiin
Galaxy Note 7:n julkistustilaisuus järjestetään 2. elokuuta, joten ei ole ehkä kovin yllättävää, että puhelimesta tiedetään jo yhtä sun toista. Talk Android -sivuston Justin Herrick kuvailee puhelimen keskeisimmät uudistukset luotettaviksi koetun lähteen kertomien tietojen pohjalta.

Herrickin mukaan Galaxy Note 7 tulee muistuttamaan ulkoisesti hyvin paljon Galaxy S7 edge -puhelinta, joten S Pen -kynällä varustetusta puhelimesta tulee löytymään kaareva näyttö sekä lasia ja metallia yhdistelevä muotoilu. 5,7-tuumaisen näytön kaarevuudesta on kuitenkin tingitty hieman eli näyttö on tasaisempi kuin kevään edge-puhelimessa.

Galaxy S7:ään lisätty Always-on-teknologia löytyy myös ominaisuuslistasta, mutta Note 7:n erityisominaisuudet on otettu huomioon: S Pen -kynällä voi kirjoittaa muistiinpanoja vaikka puhelimen näyttö olisikin lepotilassa.

Vanha microUSB-portti on vaihdettu uudempaan USB-C:hen, mutta Samsung ei ole unohtanut yhteensopivuutta arvostavia kuluttajia: paketin mukana tulee microUSB-adapteri.Kameroiden osalta muutoksia ei ole tapahtunut, mutta etupuolelle on kuitenkin lisätty biometriseen tunnistautumiseen tarkoitettu iirisskanneri. Sitä voi käyttää sormenjälkilukijan korvikkeena tai sen rinnalla.

Galaxy Note 7:n lisäksi Samsung aikoo lanseerata Samsung Cloud -pilvipalvelun, joka tarjoaa käyttäjilleen viiden gigatavun edestä ilmaista tallennustilaa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Lite – hinta laskenut -20%

Xiaomi 13 Lite
364 € CDON
499 € Proshop
538 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 456 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
660 € Proshop
667 € CDON
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 816 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Xiaomi Redmi Note 12S – hinta laskenut -15%

Xiaomi Redmi Note 12S
187 € CDON
192 € Proshop
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.